Blog med tips til håndboldspillere​

Vi dækker alt fra kost, træning, udstrækning, øvelser, søvn m.m. - Alt sat i relation til dig som håndboldspiller, understøttet af adskillige videnskabelige studier. God læselyst!​

Performance

Statisk vs. dynamisk udstrækning

Statisk udstræk har længe været en fast del af opvarmningsrutiner og bruges også i stor udstræk efter træning/kamp, men er

10x dine mål!
Coaching

Sigt højere end realistiske mål..

Stop med at sætte gennemsnitlige mål! Vi er alle blevet fortalt at vi skal sætte realistiske mål – ellers bliver

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din medlemsside på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine programmer ligger klar. Alle øvelser i hvert program er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får optimal udbytte.

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til håndbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Prøv os gratis i dag!

Dit program er tilpasset håndboldsæsonen, så du ikke får for meget træning. Vores programmer kræver typisk 1-2 ugentlige træningspas i sæsonen og 2-5 uden for sæsonen. Programmerne kan let tilpasses, så de passer ind i dit program, så du stadig får fuldt udbytte af programmerne.

Derudover er der også specifik cardio træning, som ikke kræver adgang til fitnesscenter.

Ja sagtens - så længe din træning er planlagt korrekt, så du ikke får tunge og trætte ben. I sæsonen vil vores programmer gøre dig endnu hurtigere og peake din kondition, så du kan præstere dit aller bedste på håndboldbanen.

Ja, vi giver altid nye medlemmer muligheden for at prøve vores programmerne HELT gratis og selvfølgelig uden binding. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig, så får du automatisk gratis adgang. Husk dog at afmelde dig inden prøveperioden udløber, hvis du ikke ønsker at fortsætte.