Professionel styrketræning der gør dig bedre på håndboldbanen.

Vores nye evidensbaseret styrke-programmer har hjulpet over 10.000+ håndboldspillere i 40 lande, med at forbedre deres performance. Start din træning med Niklas Landin, Rasmus Lauge og Lasse svan her:

Ingen binding - meld dig ud når som helst

Bliv bedre på håndboldbanen.

Er du en dedikeret håndboldspiller der drømmer om at tage din præstation til det næste niveau? Så er du kommet til det rette sted.

Sådan bliver du hurtigere, stærkere & mere eksplosiv

Vælg mellem mere end 100 forskellige workouts og mærk hvordan vores unikke styrketræning forbedre din performance på håndboldbanen.

Se eksempler på vores unikke øvelser her...

Forbedret acceleration

3 %

Mål
scoret

3 %

Maksimal
hoppehøjde

3 %

Forbedret performance

3 %

For players, by players

Vores performance specialist, Jacob Strøm har i samarbejde med Niklas Landin, Rasmus Lauge & Lasse Svan sammensat unikke styrketræningsprogrammer, som er designet til at gøre dig bedre på håndboldbanen.

Styrketræning til håndbold

Få direkte adgang til vores unikke performance programmer, og træn når det passer dig. Vil du hoppe højere, kaste hårdere, blive mere smidig eller hurtigere, så har vi programmerne til det.

Video guides i app

Alle workouts er udarbejdet af vores anerkendte performance specialist. Nemme at anvende men effektive i sine resultater.

Brugere fra mere end 40 lande

Håndboldspillere verden over bruger Handballperformance. Er det tid til at forbedre din overall performance?

Gør som +10.000 tilfredse kunder

"I'd recommend to any player"

I am a Handball player that really like court work, and not so much the gym part.... but I tried the app for a free month and decided to buy the semester program because I felt motivated to actually do all trainings, including some longer runs. For me it has been great!

"Motiverende træning"

Handballperformance er det fedeste hvis man som håndboldspiller gerne vil udvikle sig. Ikke nok med at øvelserne er varierede og specifikke, så giver det bare en helt anden motivation ved at det er håndboldspillere selv, der har lavet konceptet!

"Perfekt og professionelt"

Det er virkelig profesionelle programmer og træning, hvor der er en virkelig hurtig responstid, hvis man skriver til dem.
Jeg skrev fornyeligt angående nogle spørgsmål til træningen. Jeg fik et personligt og mega godt svar i løbet af 5 min.
PERFEKT!💪

Træn når det passer dig

Vælg blandt hundredvis af workouts og programmer, og bliv en bedre håndboldspiller.

Nem adgang til support

Du vil i appen have en direkte chat til vores performance specialister, så du altid kan få hjælp. Ingen spørgsmål er forkerte!

Vi viser dig hvordan

Alle øvelser er filmet præcist som de skal udføres i hvert enkelt workout. ingen grund til at spilde tiden på YouTube...

Følg med på Instagram

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken træning skal jeg lave?

Vores programmer og workouts indeholder “almindelige” styrketræningsøvelser, men vores sammensætning og udførsel er unik, og giver dig bedre resultater.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Se dit abonnement ved at klikke her. Her kan du opdatere dit kort, annullere dit abonnement samt få et overblik over dit medlemsskab. 

Hvordan ser jeg mit abonnement?

Se dit abonnement ved at klikke her. Her kan du opdatere dit kort, annullere dit abonnement samt få et overblik over dit medlemsskab. 

Hvordan fungerer et abonnement?

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine håndbold specifikke performance træninger ligger klar – når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål – om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller kaste hårdere. 

Skal jeg spille håndbold på et bestemt niveau?

Nej. Uanset om du lige er startet til håndbold eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre! Programmerne er fleksible med forskellige sværhedsgrader, så der vil med garanti også være noget til dig.

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne / performance programmerne specifikt til håndbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Kan jeg prøve Handballperformance gratis?

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv håndboldspiller.

Hvor meget skal jeg træne?

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne – blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt – det er on-demand!

Er der skjulte gebyrer eller bindinger?

Nej, aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.