Få de første 14 dage gratis

Tilmeld dig i dag med 14 dage gratis til vores online performance app og få adgang til håndbold specifikke workouts, konditionsprogrammer, ferie workouts m.v.

Ingen binding. Opsig når som helst.

Bliv hurtigere, stærkere og scor flere mål!

Appen bruges blandt andet af en af Danmarks største foreninger Frederiksberg Håndbold. Hvad venter du på?

Stiftet af 3 verdensstjerner og performance specialist

6 måneder (forudbetalt)

kr. 166 / md.

- herefter kr. 999 (20% rabat) pr. halvår

1 måned

kr. 199 / md.

- herefter kr. 199 pr. måned

Alle abonnementsmulighederne giver dig 14 dages trial - Gælder også allerede nedsatte abonnementer. Abonnementer debiteres automatisk og fornyes ved udgangen af hver abonnementsperiode. Du kan til enhver tid annullere automatisk fornyelse og afmelde medlemsskab via financials i webapp versionen. Prisen angivet er den gennemsnitlige pris pr. måned på en 6 måneders periode.

Ofte stillede spørgsmål

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine håndbold specifikke performance træninger ligger klar - når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål - om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller kaste hårdere. 

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til håndbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne - blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt - det er on-demand!

NEJ - aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Afmelding sker via "financials" - bemærk du skal besøge via webappen og ikke app'en på telefon. 

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv håndboldspiller. 

Meet the team

Vi er mange ombord, for at skabe det bedste univers for dig. Her er 4 af de personer, som påvirker din oplevelse i appen.

Appen

Vi har skabt en app til håndboldspillere med fysisk træning baseret på verdenstjernes egen erfaring, samt erfaring og viden fra vores anerkendte performance specialist. Vi giver håndboldspillere mulighed for at tage deres spil på et højere niveau og blive anerkendt for deres kvaliteter og resultater af træneren og klubben.

Featured i

Features oversigt

Alle de værktøjer du har behov for on-demand

Features

Info

1 måned

6 måneder

Speed, jump etc. workouts

Lateral cutting agility, throw like a pro, speed program og mange mange flere specifikke workouts med specifikke formål. 

Bodyweight workouts

Adgang til bodyweight workouts - ideelle til når du er på ferie, ikke har adgang til et fitnesscenter og lign. 

Udstrækningsprogram fra Landin

Du får tildelt 3 forskellige udstræknings og mobilitetsprogrammer. 

Konditionsprogrammer

Du vil få adgang til et peak og et base builder program. Disse kan implementeres alt afhængig af hvor i sæsonen du er, som et intenst program med et direkte formål. Herudover får du også adgang til flere konditions workouts, som kan køres sideløbende med den øvrige træning. 

Mad log

Få adgang til vores nutrition område, hvor du kan logge din mad og få en oversigt over dine makroer m.v. 

Integreret chat

Vi har supportteam klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi svarer oftest indenfor 5 min. - tilbydes på dansk eller engelsk.

Apple integrationer

Vores app integrere med adskillige tracking apps. Du har dermed mulighed for at samle al din data på én app (vores) og følge din udvikling. 

Pro Vertical Performance Program

Et decideret program med tilhørende kalender, hvor fokus er at gøre dig mere eksplosiv, så du kan hoppe endnu højere. Programmet ligger klar under "programs" - 6 uger med fuld fokus på at øge din hoppehøjde. 

Appen indeholder diverse features, for at forbedre din oplevelse. Den primære værdi ligger i de mange specifikke workouts du løbende får adgang til. Herudover findes mange andre træningsrelevante features, som du kan gøre brug af efter behov.

Følg med på Instagram