Få professionel performance træning leveret til klubbens spillere.

Handballperformance Clubs giver klubber mulighed for adgang til professionel træning leveret til spillerne via app. Alt foregår online, hvilket øger fleksibiliteten, øger spillerens personlige data og drive samt giver en strømlining af træning gennem klubben. FIF håndbold og Elite Sport Vendsyssel anvender allerede disse med stor succes - at det er online er ingen udfordring, tværtimod.

Bedre fastholdelse af medlemmerne

Fitness og håndbold bør kombineres - men det skal gøres på den rigtige måde. Med vores app øger vi fastholdelsen da spilleren nu får et produkt der kombinerer de to aktiviteter.

Færre skader blandt spillertruppen

Med specifik træning til spillerne, minimerer vi risikoen for skader, hvilket giver mere stabile spillere og generelt en bedre oplevelse af sporten blandt spillerne.

Sundere og gladere medlemmer

Vores oplevelse er at i som forening får sundere og gladere medlemmer, da de får bedre værktøjer til rådighed og de ser mere en kobling af det fysiske og boldspillet.

Lad os starte i dag

Hør om konceptet

Kontakt os og få en personlig vurdering ift. jeres klub/trup.

Vi sender et tilbud

Vi vil gerne støtte op om foreningslivet og har forskellige løsninger med kickback til trupkassen.

Beslutningsprocessen

Gennemgå tilbuddet og vend retur med spørgsmål.

Vi udarbejder jeres plan

Vi udarbejder en plan for jeres trupper - overlad resten af arbejdet til os. 

Klubsamarbejder

Her er eksmepler på nogle af vores klubsamarbejder.

FIF om konceptet

FIF Håndbold er en af landets største foreninger der favner både bredde- og elitehåndbold. Vi har gennem de seneste sæsoner arbejdet målrettet med at optimere den fysiske træning for vores ældste årgange, og har prøvet forskellige udbydere. Vi er nu godt tre måneder inde i vores samarbejde med Handballperformance.

Vi oplever at få rigtig god respons på programmerne fra vores spillere. Øvelserne er anderledes, udfordrende og man er ikke i tvivl om, at dem der står bag, ved hvad de laver. Vi har gennem hele forløbet haft en god og direkte dialog med Jacob, der står for de fysiske programmer, og vores spillere har kunne henvende sig og fået hurtige svar, hver gang de har været i tvivl om noget.

Spillerne beskriver, at de oplever resultater, selvom træningen er markant anderledes end det, de har været vant til. Der har derfor også været en tilvænningsperiode, men vi er sikre på, at så snart alle er fuldt integrerede i de nye vaner, kommer spillerne til at mærke resultater.

Fra klubbens side har vi oplevet, at Handballperformance har taget imod vores særlige krav og ønsker, og hele tiden implementerer dem hen ad vejen. Det er enormt positivt med en åben og hurtig dialog, således at der kan fejlrettes, ændres, eller forklares hver gang vi har spørgsmål, også selvom det hele foregår online.

Vi var som klub en smule betænkelige ved udelukkende at have en onlineudbyder af styrketræning, da vi tidligere har haft trænere fysisk tilstede i fitnessrummet med spillerne. Indtil videre er denne bekymring gjort til skamme, og når der har været større tvivlsspørgsmål, har vi fået tilsendt videomateriale af Handballperformance, for at hjælpe både trænere og spillere, ligesom spillerne nemt kan kommunikere via chatfunktionen i appen.

Vi tilbyder professionel træning til alle

Vi har samlet det bedste hold, så vi kan give jer de bedste resultater på og udenfor banen.

Fordelen for spillerne

Koordinering af fysisk træning

Vi står for alt koordinering m.v. så klubbens trænere kan fokusere 100 % på fodbolden. Alt leveres via app, og dermed er ferier, forskellige centre mv. intet problem.

Direkte chat med specialister

Spillerne vil i appen have en direkte adgang til en integreret chat til vores performance specialister, så de altid kan få hjælp ved tvivl. Igen sparer vi trænere mv. for tid.

Videoguides af alle øvelser via appen

Vi erstatter den fysiske træner med specifikke videoer til alle træningerne i appen. Dette sikre, at spilleren hurtigt og nemt får den rette hjælp. Er man stadig i tvivl, skriver man i chatten.

Vi giver 70% rabat til spilleren

Med en aftale gennem klubben, bliver spilleren tilbudt 70% rabat på vores halvårlige pakke og dermed kan de få adgang til profesionelle værktøjer for kun 300 DKK pr. halvår.

Spillerne kan forvente markante forbedringer

Vores gennemsnitlige målte forbedringer efter 12 ugers brug af performance programmerne. Prøv gratis i 14 dage uden binding!

Forbedret acceleration

3 %

Mål
scoret

3 %

Maksimal
hoppehøjde

3 %

Forbedret performance

3 %

Start udviklingen af jeres talenter

Det kræver passion, mod og en masse hårdt arbejde at nå sine mål. Første skridt er de rette redskaber, så du kan drømme om, hvad fremtiden kunne bringe.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer klubaftaler?

Vi har et mandskab klar til at tage den videre dialog ift. et eventuelt samarbejde. Aftalerne tilpasses den enkelte klub ift. antal spillere, betalingsmetode, pakkeløsning osv. Vi er meget fleksible og vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres behov.

 

De tre overordnede ting vi tilbyder er:

  • Yderligere rabat pr. spiller
  • Kickback til klubben (økonomisk gevinst)
  • Bakker op om dansk foreningsliv

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til håndbold, så spillerne bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at de bliver tungere og langsommere.

Tag kontakt i dag, så vi kan tage en videre dialog. 

Hvor stor skal klubben/truppen være?

Vi er meget fleksible og ønsker at tilpasse os den enkelte klub/trup. Der er dog fordele ved at lave klubsamarbejde fremfor trupsamarbejde.

 

Tag kontakt så vi kan uddybe yderligere!

Kræver det faciliteter hos klubben?

Som udgangspunkt nej. Vores smarte løsning er online med hjælp til spilleren hele vejen igennem.

Det er forskelligt fra klub til klub, hvilke faciliteter klubben har til rådighed. Med vores setup får spillerne adgang til håndbold specifik performance træning, som kan udføres derhjemme, i haven, i fitness eller andetsteds. Vi forsøger at komme hele vejen rundt. 

En stor fordel vi ser blandt nuværende partnere, er at spillerne selv kan tage i deres kommercielle center og træne med os lige ved hånden fremfor et fyldt center med et helt hold ad gangen.