Et voksende team, der konstant udvikler på verdens bedste online håndbold specifikke platform

Handballperformance Webapp

Hos Handballperformance.dk specialiserer vi os i håndboldspecifik styrke- og cardiotræning med fokus på, at gøre håndboldspilleren hurtigere, stærkere og mere eksplosiv!

Jacob Strøm er vores performance specialist med 7 års erfaring og 25 uddannelser/kurser - heriblandt en kandidat i sports science på Aalborg Universitet samt kurser hos FC Barcelona, EXOS og andre anerkendte kurser inden for sportsverdenen.

Med vores ekspertise på området, og vores unikke platform bestående af en webapp med alle de nødvendige redskaber, sikrer vi dig de bedste rammer, for at du kan opnå succes med din håndbold! Vi er altid kun ét klik væk, og du har os med over alt!

Vores unikke team

Rasmus Lauge Handballperformance
Lasse Svan handballperformance
Niklas Landin handballperformance
Jacob Strøm
Vores team - handballpeformance

Om os

Et unikt team med en bred vifte af kompetencer

Vi besidder kompetencer på og udenfor håndboldbanen, så vi sammen med klubberne, kan skabe et bedre træningsmiljø for spillerne, økonomisk gevinst for klubben og højne fastholdelsen af medlemmerne i dansk foreningsliv.

Specialist med 23+ certifikater og uddannelser

Vi kan på baggrund af vores dybe viden og erfaring inden for performance træning tilbyde dig en unik platform med træning hvor kvaliteten er i top, og sammensætningen er velovervejet og begrundet med videnskabelige resultater.

Tag din træning til et højere niveau, og bliv en bedre fodboldspiller, der løber hurtigere, hopper højere og generelt er en stærkere spiller!

Uddannelser og certifikater fra performance specialisten Jacob Strøm

Vil du være den næste stjerne?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål!