Bliv en hurtigere, stærkere & mere eksplosiv håndboldspiller!

Vores nye videnskabelige håndbold programmer har hjulpet over 10.000+ atleter i 40 lande, med at forbedre deres performance. Start din træning med Niklas Landin, Rasmus Lauge og Lasse svan her:

Tusindvis af spillere fra mere end 40 lande kan ikke tage fejl - nu er det din tur!

Sådan bliver du hurtigere, stærkere & mere eksplosiv!

Vælg det program som passer dig bedst, så du kan tage din præstation til næste niveau.

Stol på vores medlemmer

"I'd recommend to any player"

I am a Handball player that really like court work, and not so much the gym part.... but I tried the app for a free month and decided to buy the semester program because I felt motivated to actually do all trainings, including some longer runs. For me it has been great!

"Motiverende træning"

Handballperformance er det fedeste hvis man som håndboldspiller gerne vil udvikle sig. Ikke nok med at øvelserne er varierede og specifikke, så giver det bare en helt anden motivation ved at det er håndboldspillere selv, der har lavet konceptet!

"Perfekt og professionelt"

Det er virkelig profesionelle programmer og træning, hvor der er en virkelig hurtig responstid, hvis man skriver til dem.
Jeg skrev fornyeligt angående nogle spørgsmål til træningen. Jeg fik et personligt og mega godt svar i løbet af 5 min.
PERFEKT!💪

Train with the Pro's

Start i dag og lav samme performance træning som verdensbedste håndboldspillere, og løb hurtigere, hop højere, vind flere dueller og få mere energi i slutningen af håndboldkampen.