Alt om performance træning til håndboldspillere

Få viden om træning, kost, søvn, kosttilskud og meget mere. God læselyst!

Træning

3 øvelser der minimerer risikoen for korsbåndsskader

Korsbåndskader rammer kvinder oftere end mænd og i 2018/19 sæsonen i den bedste kvindelige liga i Danmark var der 16 korsbåndskader fordelt på 8 trupper, og omkring 13 andre med lignende skader – skræmmende…

Performance

3 core øvelser der forbedrer din performance

Alt arbejde du foretager dig i håndbold foregår omkring din core. Derfor er det afgørende at din core er stærk og stabil, og især i øvelser/bevægelser med et rotationsaspekt.

Performance

Undgå tunge & trætte ben på håndboldbanen

Hvis du gerne vil være en hurtigere og mere eksplosiv håndboldspiller, som også har kræfter og overskud til intense aktioner i slutningen af dine kampe, er det super vigtigt at dine ben ikke er tunge! Men vi ser desværre rigtig mange lave den samme fejl igen og igen, og vi har selv været der…

Performance

Statisk vs. dynamisk udstrækning

Statisk udstræk har længe været en fast del af opvarmningsrutiner og bruges også i stor udstræk efter træning/kamp, men er det virkelig den bedste løsning eller er dynamisk udstræk den bedre?

Målsætning

Sigt højere end realistiske mål..

Vi er alle blevet fortalt at vi skal sætte realistiske mål – ellers bliver vi bare skuffet. Dette er en typisk dansk tankegang, der gang efter gang står i vejen for at vi kan nå vores mål.