Hvordan kan vi hjælpe?

For players - by players

Mit abonnement

Administrer dit abonnement ved at klikke her.

FAQ

Læs vores FAQ for gentagne spørgsmål.

Kundeservice

Kontakt vores kundeservice ved at klikke her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Se dit abonnement ved at klikke her. Her kan du opdatere dit kort, annullere dit abonnement samt få et overblik over dit medlemsskab. 

Hvordan ser jeg mit abonnement?

Se dit abonnement ved at klikke her. Her kan du opdatere dit kort, annullere dit abonnement samt få et overblik over dit medlemsskab. 

Hvordan fungerer et abonnement?

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine håndbold specifikke performance træninger ligger klar – når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål – om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller kaste hårdere. 

Skal jeg spille håndbold på et bestemt niveau?

Nej. Uanset om du lige er startet til håndbold eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre! Programmerne er fleksible med forskellige sværhedsgrader, så der vil med garanti også være noget til dig.

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne / performance programmerne specifikt til håndbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Kan jeg prøve Handballperformance gratis?

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv håndboldspiller.

Hvor meget skal jeg træne?

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne – blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt – det er on-demand!

Er der skjulte gebyrer eller bindinger?

Nej, aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Kontakt vores kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med et menneske? Brug formularen herunder, og vi vil bestræbe efter at vende retur indenfor 24 timer.

Er du allerede medlem, brug venligst vores chat-funktion i appen for hurtigere respons.