Start i dag og bliv

en bedre håndboldspiller

Få adgang til hundredvis af workouts & styrke programmer, som er specifikt designet til håndbold.

Ét abonnement, fuld adgang til alle vores unikke styrkeprogrammer, der hjælper dig med at blive en bedre håndboldspiller.

Styrketræning til håndbold spillere.

Træn med Niklas Landin, Rasmus Lauge eller Lasse Svan og bliv en bedre håndboldspillere allerede i dag med vores unikke styrkeprogrammer!

Vælg månedlig eller halvårlig betaling👇

DKK 199 / md.

DKK 166 / md.

*DKK 999 til betaling efter 30 dage

DKK 249 / md.

DKK 199 / md.

*DKK 199 til betaling efter 30 dage

100% sikker oprettelse gennem Stripe.

Ingen binding eller skjulte gebyrer

Vi har ingen bindinger eller skjulte gebyrer. Prøv 30 dage gratis og afmeld når som helst.

Brugt af +10.000 spillere

"I'd recommend to any player"

I am a Handball player that really like court work, and not so much the gym part.... but I tried the app for a free month and decided to buy the semester program because I felt motivated to actually do all trainings, including some longer runs. For me it has been great!

"Motiverende træning"

Handballperformance er det fedeste hvis man som håndboldspiller gerne vil udvikle sig. Ikke nok med at øvelserne er varierede og specifikke, så giver det bare en helt anden motivation ved at det er håndboldspillere selv, der har lavet konceptet!

"Perfekt og professionelt"

Det er virkelig profesionelle programmer og træning, hvor der er en virkelig hurtig responstid, hvis man skriver til dem.
Jeg skrev fornyeligt angående nogle spørgsmål til træningen. Jeg fik et personligt og mega godt svar i løbet af 5 min.
PERFEKT!💪

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Se dit abonnement ved at klikke her. Her kan du opdatere dit kort, annullere dit abonnement samt få et overblik over dit medlemsskab. 

Hvordan ser jeg mit abonnement?

Se dit abonnement ved at klikke her. Her kan du opdatere dit kort, annullere dit abonnement samt få et overblik over dit medlemsskab. 

Hvordan fungerer et abonnement?

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine håndbold specifikke performance træninger ligger klar – når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål – om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller kaste hårdere. 

Skal jeg spille håndbold på et bestemt niveau?

Nej. Uanset om du lige er startet til håndbold eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre! Programmerne er fleksible med forskellige sværhedsgrader, så der vil med garanti også være noget til dig.

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne / performance programmerne specifikt til håndbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Kan jeg prøve Handballperformance gratis?

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv håndboldspiller.

Hvor meget skal jeg træne?

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne – blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt – det er on-demand!

Er der skjulte gebyrer eller bindinger?

Nej, aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Train with the Pro's

Start i dag og lav samme styrketræning som verdensbedste håndboldspillere, og løb hurtigere, hop højere, vind flere dueller og få mere energi i slutningen af håndboldkampen.

Workouts on-demand

Få adgang til specifikke workouts med specifikke mål - når det passer dig!

Alle abonnementsmulighederne giver dig 30 dages prøveperiode - Gælder også allerede nedsatte abonnementer. Abonnementer debiteres automatisk og fornyes ved udgangen af hver abonnementsperiode. Du kan til enhver tid annullere automatisk fornyelse og afmelde medlemsskab via financials i webapp versionen eller ved at kontakte os. Prisen angivet er den gennemsnitlige pris pr. måned på en 6 måneders periode.